Ingenmansland (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (357.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
John Puller Army Special Agent (del 4)
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2018-11-12
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789176299951
Ingenmansland (ljudbok)

Ingenmansland Ljudbok

(37 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-11-12

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Över 120 MILJONER sålda böcker!

KRIGSHJÄLTEN JOHN PULLER hör till den amerikanska arméns skickligaste brottsutredare. När Puller bara var ett litet barn försvann hans mor, Jackie, spårlöst från militärbasen Fort Monroe där familjen hade sitt hem. Puller fick aldrig veta vad som hände med henne.

Tre decennier senare dyker plötsligt militärens brotts-utredare upp på det sjukhus där John Pullers demenssjuke far, en tidigare trestjärnig general, får vård. Med sig har de ett brev från en gammal vän till Jackie som anklagar John Puller senior för mord på sin hustru.

John Puller och Veronica Knox, som arbetar för den amerikanska underrättelsetjänsten, tar sig an fallet för att ta reda på vad som egentligen hände den där ödesdigra natten på Fort Monroe. Det visar sig vara värre än någon kunnat ana. John Puller är fast besluten att ta reda på sanningen. Ingenting ska få stoppa honom.

Ingenmansland en välskriven thriller med högt tempo och oväntade vändningar är den fjärde delen i Baldaccis serie om amerikanska arméns kriminalpolis John Puller.

»Vändningar och överraskningar kommer i jämn ström. En bra bladvändare!» DAST Magazine om Landsförrädaren

Om Baldaccis tidigare böcker: »Boken har ett otroligt sug, den är väldigt välskriven och har en historia som är extremt trovärdig. Så nära en femma man kan komma.» Magnus Utvik, Gomorron Sverige

DAVID BALDACCI föddes 1960 i Richmond i Virginia och är en av världens mest populära författare. Hans böcker är översatta till fler än 45 språk och har sålt i mer än 120 miljoner exemplar i över 80 länder. Samtliga av hans böcker har legat på New York Times bästsäljarlista.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Ingenmansland. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Snyggt sammanvävd
    -, 25 mars 2021

    Riktigt välskriven action som vävdes ihop snyggt

  2. Knepigt men skulle kunna hända.
    Jojo-67, 2 december 2018

    Knepigt men skulle kunna hända. Med tanke på hur våra myndigheter världen över beter sig så är det här inte alls en omöjligheten till att det är så idag.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av David Baldacci