Vägra följa John (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (442.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anders Ekborg
Utgivningsdatum
2018-11-27
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789176299999

Vägra följa John Ljudbok

(21 röster)  |   Läs 10 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-11-27

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vad längtar du verkligen efter? Vill du veta varför du gör som du gör och inte som du innerst inne vill? Har du försökt förändra ditt liv och fortfarande inte tagit dig hela vägen? Ditt hjärta har svaret. Ditt hjärta har alltid haft svaret.

Vägra följa John vänder upp och ner på den etablerade synen på hälsa, framgång och lycka. Det finns otaliga metoder för hur du ska kunna förändra ditt liv, men ingen av dem kan förändra det helt. Den här boken ger dig den enda metod du behöver för att göra just det. En metod som inte bara lärs ut, inte bara appliceras på ditt liv, utan den blir ditt liv. Ditt hjärtas intelligens kommer att ta dig hela vägen.

Anneli Påmark och Carl Österberg, tidigare framgångsrika chefer inom näringslivet, har bytt ut en ohållbar och ohälsosam jakt på bekräftelse och status mot ett liv präglat av inspiration, passion och livsglädje. De har introducerat Heart IQ-metoden i Sverige och integrerat denna i sin egen metodik, Human Awareness utvecklingsmodell (www.humanawareness.se).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 10 recensioner av Vägra följa John. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Nej
  -, 16 februari 2023

  Usch, nu är det jobbigt. Vad ska andra tro och tycka om min recension? Nej, nu måste jag komma i kontakt med mina känslor. Jag känner att jag är jävligt förbannad att jag kastat bort så mycket tid på denna smörja. Bokens titel lurade mig. Jag försökte lyssna färdigt för att inte döma för fort. Boken är ren smörja, det känner och står jag för. Alla endimensionella känslomänniskor får tycka vad de vill. Vore världen full med sådana människor så skulle vi fortfarande arbeta på att försöka behärs... Läs hela recensionen

 2. Lyssna och lär.
  -, 15 augusti 2022

  Mycket läsvärd och tänkvärd.

 3. En bok alla borde läsa!
  PB, 8 mars 2022

  En magisk bok! Boken blev startskottet till fantastiska förändringar i mitt liv, sånt jag inte i min vildaste fantasi trodde var möjligt.

 4. Borde ingå i grundutbildningen
  -, 18 maj 2021

  Denna bok förändrade mitt liv till det bättre. Fantastisk bok skriven av två fantastiska människor. TACK!

 5. Spretig och långrandig
  Anna, 6 september 2020

  Mycket basic kunskap, märklig titel, känns lite bortkastat med tid

 6. Bästa!
  Läslusen, 12 december 2019

  Borde vara obligatorisk läsning i skolor och en självklarhet i läroplanen.

 7. Hur dålig som helst!!!!!!
  Mr......, 19 juni 2019

  Jätte dålig bok! Inget perspektiv på saker!

 8. Som en varm kram!
  Anna, 17 januari 2019

  En underbar bok. Det känns som en kärleksfull omfamning när man lyssnar - det är allt man redan vet men sagt på ett enkelt och rakt sätt. Kommer att lyssna flera gånger.

 9. Fantastisk, otrolig bok!
  Gunilla Henriksson, 13 december 2018

  En bok som jag rekommenderar alla att läsa!
  Jag ger normalt bort böcker jag läst men denna bok kommer absolut stanna kvar i bokhyllan.
  Tack Anneli och Carl för att ni delar med er dessa viktiga budskap till världen!

 10. Hitta din sanna potential! Boken har allt!
  Ninni , 2 december 2018

  Är du nyfiken på livet och drömmer om att utvecklas och växa som människa? Har du ett arbete som motsvarar din sanna potential? Är du genuint lycklig och följer ditt hjärta i allt vad du gör?

  Att anses vara lyckad i samhället är att göra karriär och tjäna mycket pengar. Man har råd med bil, båt, sommarstuga, resor etc. Men om man ändå inte är lycklig är det dags att börja lyssna på den subtila rösten inom sig. Vad vill jag egentligen med mitt liv? Vad ger mig verklig mening?
  <... Läs hela recensionen

Visa alla 10 recensioner

Fler böcker av författarna