De fördärvade (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (470.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
My Holmsten
Utgivningsdatum
2017-06-02
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789176334294

De fördärvade Ljudbok

(9 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2017-06-02

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det är 1974 och Atlanta skakas av ett brutalt polismord. Samtidigt undrar den unga polisen Kate Murphy om hennes första dag på jobbet också kommer bli den sista - att vara kvinna inom den mansdominerade polisen är allt annat än enkelt. Det vet redan Maggie Lawson, som gått i sina bröders fotspår och ständigt måste hävda sig inför deras cyniska blickar. När Kate och Maggie stängs ute från jakten på polismördaren når deras ilska och frustration slutligen kokpunkten. De startar en egen utredning. Snart blir de varse att de måste riskera allt för att bevisa att de har vad som krävs.

De fördärvade är en riktig käftsmäll till polisroman, skriven av mästaren på personporträtt, miljöbeskrivningar och spänning.

---

Karin Slaughter bor i Atlanta i USA. Hennes första roman, Blindbock, blev en stor internationell framgång och är översatt till nästan 30 språk. Slaughter har sålt 35 miljoner böcker världen över. År 2015 kom De vackraste ut och nominerades samma år till Årets bästa översatta kriminalroman av Svenska Deckarakademin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karin Slaughter