Styrkan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (535.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Jonas Malmsjö
Utgivningsdatum
2018-02-06
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789176334485
Styrkan (ljudbok)

Styrkan Ljudbok

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-02-06

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Det enda Denny Malone vill är att vara en bra polis. Han är kungen av Manhattan North, en högt respekterad och dekorerad kriminalinspektör och den verkliga ledaren av Styrkan, en elitenhet med uppdrag att bekämpa gängkriminalitet, vapen och våld. Maloneoch hans team är de smartaste, modigaste, starkaste och hårdaste. I arton år har de tillbringat dag och natt på jobbet, och de har gjort allt för att skydda och tjäna människorna i en stad där ingen är ren - inte ens Malone själv.

För det få vet är att Denny Malone är korrupt. Han och hans män har stulit miljontals dollar i droger och kontanter efter det största herointillslaget i New Yorks historia. Nu sitter han i fällan, hårt pressad av FBI, och är beredd att göra vad som helst för att skydda sina bröder i Styrkan, sina vänner, sin familj och kvinnan han älskar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Styrkan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra inläsning !!!
  -, 24 februari 2018

  Jonas Malmsjö äger!
  Bra samtidsskildring av the big Apple oxå. Rekommenderas varmt som "hårdkokt " kriminalroman. Författaren är mycket kunnig om staden, dess utveckling och politik.

 2. Fel i kapitler
  Bjørn-Are Hildonen, 10 februari 2018

  Lastet ned i dag i appen. Det er bare rot i kapitlene og oppsettet. Dette må dere ordne slik at jeg kan laste ned ny versjon

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Don Winslow