Finns det en, finns det flera (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (427.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Jenny Lindberg
Utgivningsdatum
2019-01-24
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789176335307

Finns det en, finns det flera Ljudbok

(12 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2019-01-24

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Allt börjar med det där bröllopet. När Edie blir tagen på bar gärning i en minst sagt pinsam situation är det hon som får skulden. För att slippa skitsnacket på sociala medier och de anklagande blickarna från hennes före detta vänner, tvingas hon lämna staden och får i uppdrag att spökskriva en biografi om den nya heta stjärnan Elliot Owen. Det ska väl inte vara så svårt?

Jo, faktiskt. För platsen hon förvisas till är Nottingham, staden där hon växte upp. Där tvingas hon bo hos sin deprimerade pappa och bittra syster, som konstant ifrågasätter allt Edie gör. Dessutom visar sig superstjärnan Elliot totalt oförmögen att ta ett nej. När Edie plötsligt förvandlas till sitt tonårsjag, inser hon att det är hög tid att ta reda på vem hon egentligen är.
---
Mhairi McFarlane föddes i Skottland 1976. Hon har läst engelska på University of Manchester och jobbat som journalist. Hennes första roman You had me at hello blev en omedelbar succé när den publicerades 2012. Det här är hennes fjärde bok. Mhairi bor i Nottingham med en man och en katt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Finns det en, finns det flera. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underbar bok!
    Emma Linnéa Näslund (Falun), 2 mars 2020

    Hennes bästa bok i mitt tycke! Igenkännings faktorn är hög både på de härliga och de extremt störiga karaktärerna. Vuxenmisär blandat med humor och kärlek.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mhairi McFarlane