En sommar i Paris (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (376.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Jenny Lindberg
Utgivningsdatum
2019-06-11
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789176335376
En sommar i Paris (ljudbok)

En sommar i Paris Ljudbok

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2019-06-11

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ibland är ett slut bara början på något nytt

Grace och hennes man David har varit gifta i tjugofem år, och hon är precis lika kär nu som då. På bröllopsdagen överraskar hon honom med en romantisk resa till Paris - men hon får inte den reaktion hon tänkt sig. Ensam, bedragen och med vetskapen om att hennes man vill skiljas bestämmer sig Grace för att resa ensam.

Artonåriga Audrey lämnar också en sorg bakom sig när hon kommer till Paris. Hon har fått jobb i en liten bokhandel och drömmer om en sommar i frihet där hon äntligen får bestämma över sig själv. Men utan pengar eller ett ord franska verkar det dödsdömt redan från början.

När Grace och Audrey möts och flyttar in ovanför bokhandeln Le Petit Livre börjar en osannolik vänskap växa fram. De kom till Paris för att hitta sig själva men istället hittade de varandra - och kanske var det det bästa som kunde hända?

En sommar i Paris är en ny, oemotståndlig roman av Sarah Morgan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En sommar i Paris. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Vacker bok
    Jussi, 20 augusti 2023

    Det här är första boken av Sarah Morgan jag har lyssnat på. Jag älskar den här boken. Vackra miljöbeskrivningar. Det var som om man var där i Paris. Två underbara huvudpersonerna som stannar kvar i minnet. Fantastisk uppläsare. Den var mysig och djup utan att bli sockersöt. Kommer lyssna på mer böcker av henne. Rekommenderar boken varmt!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sarah Morgan