När framtiden ljusnar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (231.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Jenny Lindberg
Utgivningsdatum
2019-06-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789176335949

När framtiden ljusnar Ljudbok

(16 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2019-06-01

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Jennifer Storm lämnade Falkenberg som tonåring och har aldrig sett tillbaka. Men när ett okänt foto av hennes försvunna mamma dyker upp tvingas hon återvända. Väl där hoppas hon på en nystart, men relationen till systrarna Melinda och Fanny är ansträngd och dessutom väcks gamla minnen till liv när hon återser sin ungdomskärlek Sebastian Seger.

Sebastian har lagt känslorna för Jennifer bakom sig och är fullt upptagen med att skriva en bok, men attraktionen mellan dem går inte att förneka.

När frågorna börjar hopa sig kring systrarnas mamma och hennes försvinnande, ställs allt på sin spets för Jennifer. Kan hon återförenas med sina systrar - och vågar hon möta framtiden tillsammans med Sebastian?

När framtiden ljusnar är tredje och sista boken i serien Systrarna & kärleken, en romanceserie om kärlek, systerskap och familjehemligheter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av När framtiden ljusnar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Väldigt bra bok
    -, 21 juni 2022

    En väldigt bra bok och med väldigt en bra uppläsare. :)

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sofia Fritzson