Den sista änkan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (461.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Will Trent (del 9)
Inläsare
Christoffer Svensson
Utgivningsdatum
2019-10-08
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789176337233

Den sista änkan Ljudbok

(25 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2019-10-08

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Karin Slaughter är tillbaka med en helt ny kriminalroman om Sara Linton och Will Trent, full av halsbrytande vändningar, omskakande hemligheter och en upplösning du aldrig hade kunnat vänta dig.

En varm sommarkväll sker en oförklarlig kidnappning, då en forskare från smittskyddsenheten förs bort av okända män på parkeringen utanför en shoppinggalleria. Myndigheterna försöker med alla medel hitta henne men hon är som uppslukad av jorden.

En månad senare, en solig eftermiddag, splittras stillheten av en öronbedövande explosion - och några sekunder senare kommer ännu en. Ett av Atlantas livligaste kvarter, där Emoryuniversitetet, två stora sjukhus, ett FBI-kontor, och smittskyddsenheten ligger, har utsatts för ett bombattentat.

Rättsläkare Sara Linton och Will Trent, utredare vid Georgia Bureau of Investigation, skyndar till attentatsplatsen - och hamnar mitt i en dödlig konspiration som hotar tusentals oskyldiga människors liv. När även Sara förs bort av gärningsmännen, måste Will jobba under täckmantel för att förhindra en massaker - och rädda kvinnan och landet han älskar.

***

Karin Slaughter är en av världens mest omtyckta och hyllade berättare. Hennes böcker är utgivna i 120 länder och har sålts i över 35 miljoner exemplar världen över. Hon har skrivit nitton böcker hittills, inklusive serierna om Grant County och Will Trent och fristående historier som Edgarnominerade De fördärvade, samt De vackraste, Den goda dottern och Bilder av henne som alla gick direkt upp på New York Times bestsellerlista. Slaughter är grundare till Save the Libraries - en välgörenhetsorganisation som stödjer bibliotek och biblioteksprogram. Hon är född i Georgia och bor i Atlanta. Hennes fristående romaner Bilder av henne, Den goda dottern och De fördärvade är under produktion för film och teve.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karin Slaughter