Samtalsgruppen för sorgbearbetning vid husdjurs hädangång (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (249.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Silk
Inläsare
Johanna Hovergren
Utgivningsdatum
2019-11-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789176337974

Samtalsgruppen för sorgbearbetning vid husdjurs hädangång Ljudbok

(5 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2019-11-01

Styckköp

89
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Visst kan det väl vara så att jag råkade slänga lite mer med benen än jag brukar i förmiddags när jag mötte Harald i trappan till bibliotekets facklitterära avdelning, men att därmed påstå att jag medvetet satte krokben för honom är att gravt överdriva min skuld i det hela."

Efter en incident på jobbet tvingas Nea ta semester från stadsbiblioteket i Älvskoga. Dessutom kräver hennes chef att hon ska gå i terapi - en samtalsgrupp för sorgbearbetning vid husdjurs hädangång. Neas liv har visserligen varit mörkare sedan cockerspanieln Charlotte Brontë gick bort, men att älta det flera gånger i veckan tillsammans med främlingar kan väl knappast göra saken bättre?

Till en början tampas Nea med hur hon ska hantera de andra i gruppen, i synnerhet Bix - mannen som doftar hö, som inte kan sitta still och som upptar en allt större del av hennestankar. Men efterhand börjar den slutna Nea öppna sig och släppa fram känslor hon tidigare tryckt undan. Plötsligt är inget sig likt.

Samtalsgruppen för sorgbearbetning vid husdjurs hädangång är en oemotståndlig feelgoodroman med skruvad humor - en berättelse om att vara annorlunda och lära sig omfamna det, om djur och sorg och om hur pirrande kärlek och vänskap kan förändra allt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maja Willander