Happy fat (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (337.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Stina Wollter
Utgivningsdatum
2020-04-02
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789176339275
Happy fat (ljudbok)

Happy fat Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-04-02

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En bok för dig som är tjock, som någonsin känt dig obekväm i din kropp eller som har en tjock vän, partner eller släkting.

Komikern Sofie Hagen har varit tjock i hela sitt liv. I Happy fat berättar hon öppet och humoristiskt om hur hon gjorde sig kvitt all fettfobi och allt fetthat i sin vardag och började acceptera sig själv och sin kropp.

Det handlar om skam, sex, kärlek, kläder, smala flygplanssäten och offentliga toaletter som är så trånga att man fastnar - och Sofie delar med sig av egna erfarenheter, praktiska råd och visdom från andra fettaktivistiska förkämpar genom historien.

Happy fat är delvis biografi och delvis debattinlägg - en glödande, svidande och underhållande guide till hur man kräver utrymme i en värld där människor döms och diskrimineras på grund av sitt utseende, och där skönhet och smalhet är de egenskaper som värderas högst.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Happy fat. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inspirerande bok
    -, 2 juni 2022

    En bra bok om att våga acceptera sin kropp som den är men även otroligt rolig med.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sofie Hagen

  • Edinburgh Unlocked

    Ivo Graham, Sofie Hagen, Lou Sanders, Dane Baptiste, Jessie Cave & Bebe Cave

    ''Penguin''s fine pandemic audio festival delivers hours of laughs from comedy''s most creative talents.'' - The Observer ''An absolutely cracking lineup'' - The Guardian ''A marvellous wheeze, almost like attending a private stand-up gig'' - The ...