Biohack - ät rätt för just din kropp (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (179.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Fredrik Paulún
Utgivningsdatum
2020-01-02
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789176339329

Biohack - ät rätt för just din kropp Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2020-01-02

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
UPPTÄCK MATENS FULLA KRAFT
tillsammans med en av Sveriges främsta näringsexperter!

I Biohack - ät rätt, må bättre, lev längre berättar näringsexperten Fredrik Paulún om hur du kan använda maten på ett medvetet sätt för att påverka din hälsa positivt. Han delar för första gången med sig av sin personliga livsresa, berättar öppet om sina utmaningar och hur det kommer sig att han började biohacka sitt eget liv.

I dag vet man på mikronivå exakt vilka egenskaper olika livsmedel har. Den kunskapen är grunden till det som kallas biohacking. I boken går Fredrik igenom den senaste forskningen om vilka livsmedel som är biohackarens bästa vänner och förklarar varför. Han hjälper dig att ta reda på vad just du behöver biohacka och hur du kommer igång.

Välkommen till framtiden! Med biohacking får du bättre hälsa och högre livskvalitet, men du kan också förebygga sjukdomar och förbättra dina odds i livets dna-lotteri.

Börja biohacka och:
Prestera mera
Stärk ditt minne
Bli kvitt sötsuget och gå ner i vikt
Sov bättre
Få ut mer av din träning

Fredrik Paulún är en av Sveriges mest framgångsrika hälsoförfattare, entreprenörer och föreläsare inom näringslära. Han är utbildad näringsfysiolog och har skrivit ett tjugotal böcker som har sålts i över 1,5 miljoner exemplar och översatts till flera språk. Han föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa. Han skriver regelbundet för ett flertal tidningar och poddar tillsammans med Martin Brunnberg i Näringspodden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Fredrik Paulún