Han dör om du inte (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (390.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Roy Grace (del 14)
Inläsare
Peder Falk
Utgivningsdatum
2020-03-11
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789176339398
Han dör om du inte (ljudbok)

Han dör om du inte Ljudbok

(30 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-03-11

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Englands mest hyllade deckarförfattare - med över 20 miljoner sålda böcker - är tillbaka! I Han dör om du inte ställs kriminalintendent Roy Grace inför sitt tuffaste fall någonsin.

Kipp Brown, framgångsrik affärsman och notoriskt spelberoende, har aldrig drabbats av så många bakslag på en gång. För att skingra tankarna tar han med sig sin tonårsson på en på fotbollsmatch. Men det är i vimlet på stadion den verkliga mardrömmen börjar. Några minuter in i matchen möter Kipp en klient och trots att han bara vänder bort blicken ett ögonblick räcker det för att hans son ska försvinna. Snart får han ett meddelande som gör honom iskall av skräck: Vi har din son, om du vill se honom vid liv igen måste du betala. Han uppmanas att inte kontakta polisen, men gör det ändå, och kriminalintendent Roy Grace får utredningen på sitt bord. Till en början verkar det som en regelrätt kidnappning, men det dröjer inte länge förrän spåren leder till den undre världen, där inga regler längre gäller och inget är som det verkar ...

***
PETER JAMES är en brittisk författare och filmproducent med bas i London och Brighton. Han har röstats fram som den bästa deckarförfattaren genom alla tider av bokhandelskedjan WH Smith och belönades 2016 med en Diamond Dagger av Crime Writers Association. Han dör om du inte är den fjortonde boken om kriminalintendent Roy Grace.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Han dör om du inte. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En av de bästa deckarförfattarna!
    -, 16 juli 2020

    Spännande som alltid med Peter James! En höjdare. Tiden försvinner.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Peter James