Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
67
Utgivningsdatum
2021-01-14
Förlag
Idus Förlag
Medarbetare
Norén, Mattias (form)
Illustratör/Fotograf
Åsa-Caroline Salomonsson
Dimensioner
212 x 148 x 9 mm
Vikt
190 g
SAB
Hcf
ISBN
9789176340783

Mysteriet vid Glorias källa

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2021-01-14
138
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Niki har precis flyttat med sin mamma till Gläntan där de nu bor hos Nikis morfar som hon kallar för Surgubben. Hon känner ingen i sitt nya bostadsområde och den enda tröst hon har är Laban, hennes käpphäst. Men när Niki börjar i skolan lär hon känna Anna och Valle och en kväll när kompisarna ska sova över hos Niki planerar de för att ha en käpphästtävling på höstlovet.

Anna och Valle berättar för Niki att Gloria, skolans fritidsledare, egentligen är en riktig häxa. De berättar också att Gloria kan trolla så att allt vatten vid kallvattenkällan blir magiskt och att man blir superstark om man dricker av det. Niki vet inte vad hon ska tro. Men de bestämmer sig för att ta reda på sanningen om den magiska källan. Och plötsligt hamnar de mitt i ett spännande äventyr bland käpphästar, fästingssnår, grodyngel och kråkhav!

Kostnadsfri lärarhandledning finns att ladda ner här: https://www.idusforlag.se/press/lararhandledning_mysteriet_vid_glorias_kalla.pdf
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mysteriet vid Glorias källa
  2. +
  3. Världens sämsta lov

De som köpt den här boken har ofta också köpt Världens sämsta lov av Jenny Bicho (inbunden).

Köp båda 2 för 293 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mysteriet vid Glorias källa. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ett spännande äventyr!

    "Mysteriet vid Glorias källa" är en spännande och ganska lättläst bok med lagom mycket text och fina illustrationer. Åsa-Caroline Salomonsson smyger in fakta om bl.a. grundvattnet på ett mycket pedagogiskt sätt och tar även upp saker som att vara vegetarian eller vegan. Jag tror att boken passar bra som högläsningsbok för de lite yngre barnen.

    Min nioåriga hjälpläsare Julia gillar boken för att det är barn i hennes egen ålder och för att den är spännande.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Åsa-Caroline Salomonsson