Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
133
Utgivningsdatum
2022-04-13
Förlag
Idus Förlag
Medarbetare
Norén, Mattias (form)
Dimensioner
214 x 148 x 12 mm
Vikt
276 g
SAB
Hcg
ISBN
9789176344545

Vid spårens slut

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-04-13
150
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  99
Visa alla 1 format & utgåvor
Prisade Mari Bister skriver spänning för djurälskare.

Vera åker till Rokö för att träffa sin bästis Adrian under sommarlovet. Det är första gången de träffas sedan han och hans pappa flyttade till ön, där de tar hand om hemlösa djur. Men framme på ön blir inget som Vera har tänkt. Plötsligt dyker Adrians pappas nya flickvän och hennes barn Leon och Fenja upp. Varför har inte Adrian berättat om dem? Vera och Adrian brukar ju kunna prata om allt.

Dessutom börjar mystiska saker hända på djurhemmet. Mat hälls ut, dörrar hittas olåsta och det ligger glasbitar på golvet. Vem är det som vill skada djuren? Eller är det kanske någon annan som är måltavla? En sak är i alla fall säker: sommaridyllen på Rokö är långt borta.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vid spårens slut
 2. +
 3. Alice i Underlandet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Alice i Underlandet av Lewis Carroll (inbunden).

Köp båda 2 för 229 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vid spårens slut. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra för bred läsålder
  Marias bokhylla, 18 juli 2022

  När Vera åker till Rokö för att träffa sin kompis Adrian, är han inte som han brukar. Hans pappa har träffat en ny kvinna och hon och hennes två barn har flyttat in. Och Adrian har inte nämnt att de ens finns. Vera tycker att det känns konstigt, för de brukar prata om allting hon och Adrian. Sommarlovet skulle bli så kul, första gången de träffas sedan Adrian och hans pappa flyttade bort för att ta hand om hemlösa djur. Men det känns inte så kul som det borde. Dessutom börjar konstiga saker h... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mari Bister