Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
202
Utgivningsdatum
2023-09-28
Förlag
Idus Förlag
Dimensioner
216 x 145 x 16 mm
Vikt
366 g
SAB
Lz Reunanen, Ali
ISBN
9789176349267

Hej, jag heter Ali

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2023-09-28
177
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  109
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  109
Visa alla 2 format & utgåvor


Jag har levt ett liv med hela världen som lekplats. Jag har arbetat med artister och skådespelare, med tv, film och teater. Från Stockholm till Los Angeles och filmbranschen i Hollywood. Jag har rest världen över med privatplan och limousiner. Jag har representerat Sverige internationellt i judotävlingar. I mångas ögon levde jag ett framgångsrikt liv. Men jag var aldrig riktigt lycklig.

Efter en misslyckad narkotikaaffär blir Ali tagen av polisen och förd till häktet. Där existerar ingenting, förutom tiden. Tid att tänka, tid att känna, men framför allt: tid för bättring.

Genom tolvstegsprogram och självrannsakan tvingas Ali göra upp med det liv han levt och närma sig det liv han vill leva. För vad hade egentligen hänt? Glansen i Hollywood och framgångarna i dojon hade snabbt bytts ut mot förnedringen av ett knark- och alkoholmissbruk. Från de vackra hotellrummen till ett liv som hemlös på gatorna i Los Angeles. Hur blev det så här?

Det här är Alis historia.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hej, jag heter Ali
 2. +
 3. Kramen från helvetet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kramen från helvetet av Victor De Almeida, Antonios Antoniadis (inbunden).

Köp båda 2 för 426 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hej, jag heter Ali. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande
  Peter Sydell, 7 november 2023

  Intressant att följa Ali genom hans händelserika liv, både i med- och motgång. Ali har varit en stor inspiration och resurs i samhället sedan han bröt ett destruktivt livsmönster.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Barnlitteraturanalyser

  Maria Andersson, Elina Druker

  Barnlitteratur handlar om barn, men speglar på olika sätt vuxnas bild av vad barndomen innebär. Böckerna blir en arena där begrepp som barn och barndom definieras, omförhandlas och ifrågasätts. I denna antologi lyfter några av de ledande forskarna...