När orden tagit slut (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (211.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Emil Rehnström
Utgivningsdatum
2016-12-12
Förlag
Svenska Ljud Audioförlag
ISBN
9789176394311
När orden tagit slut (ljudbok)

När orden tagit slut Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2016-12-12

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Hur kommer det sig att fyra högst vanliga svenska medborgare hamnar mitt i konflikten mellan den Västsahariska befrielserörelsen Polisario och ockupationsmakten Marocko? Dessutom att de blir en bricka i spelet mellan de militanta jihadisterna i Nordafrika och demokratierna i väst. Samt påtvingas delaktighet i striden mellan den demokratiska befrielserörelsen Polisario och den militanta jihadistiska organisationen Aqim. Och, som om det inte var nog, hur kan det komma sig att en nära på livslång vänskap på bara några veckor kan övergå till djupaste misstro och främlingskap? När de egentligen skulle ut på en spännande och utmanande världsomsegling!

Hans Hansson är socionom som arbetat med socialt arbete i Stockholmtrakten innan han flyttade med sin familj till Piteå där han verkade som kultur- och fritidschef i 19 år. Därefter fattade han pennan och började skriva.
Denna bok är hans andra roman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hans Hansson

  • Ingen annan utväg

    Hans Hansson

    Kurt och Maggan är ett etablerat och ekonomiskt oberoende par i övre medelåldern. De lever ett rikt liv, med stimulerande arbeten och goda vänner. Viktigast i deras liv är ändå dottern och hennes familj, maken och de två barnbarnen Rosi och Hanna....