Flash Boys: Uppror på Wall Street (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
2
Utgivningsdatum
2016-04-04
Förlag
Modernista
Översättare
Gabriel Setterborg
ISBN
9789176458464
Flash Boys: Uppror på Wall Street (e-bok)

Flash Boys: Uppror på Wall Street E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2016-04-04

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Av författaren till THE BIG SHORT

#1 på New York Times Bestsellerlista

»Ingen skriver bättre om siffror och pengar än Michael Lewis.« | Jan Gradvall, DI

I Flash Boys skildrar ekonomijournalisten och författaren Michael Lewis hur en liten grupp upprorsmakare på Wall Street börjar inse att den amerikanska aktiemarknaden har riggats för att gynna folk på insidan. De slår sig samman - några av dem lämnar jobb med astronomiska löner bakom sig - för att utforska, avslöja och reformera det bedrägliga sätt som Wall Street genererar pengar på genom högfrekvenshandel.
Flash Boys är oumbärlig läsning för alla som är intresserade av börshandel och Wall Street. Samtidigt är det en så spännande historia, så skickligt berättad, att vem som helst kommer att få svårt att lägga boken ifrån sig.

MICHAEL LEWIS är den storsäljande författaren till The Big Short, Liar"s Poker, Moneyball och The Blind Side. Han bor i Berkeley i Kalifornien.

»När vår tids historia ska berättas kommer det inte att finnas några mer oumbärliga dokument än Michael Lewis böcker. Flash Boys fullbordar en trilogi som kartlägger den högst mänskliga historien om de senaste 30 årens globala korrumption av finansmarknaderna, kanske vår epoks viktigaste men minst förstådda brott.« | The Guardian

»En mycket underhållande bok, som belyser hur mycket världen har förändrats på mindre än ett decennium.« | Los Angeles Times

»Michael Lewis är ett geni och hans bok kommer att leda till en välbehövlig granskning av högfrekvenshandeln.« | New York Magazine

»Kommer garanterat att få blodet att koka hos många.« | New York Times

»Fullkomligt uppslukande.« | New York Review of Books

»Spännande som en thriller.« | London Review of Books
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Flash Boys: Uppror på Wall Street. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Om robothandeln och dess samhällskonsekvenser
    Aquanta Nobile, 17 maj 2017

    Robothandel förekommer också på svenska börser så jag tyckte det var en intressant bok att läsa om hur robotarnas ägare gör för att lura till sig pengar till ingen risk alls.

    Upplägget är lite annorlunda och dokumentärt och beskriver grundläggande men ändå på lekmannanivå hur personerna bakom den nya börsen IEX går till väga för att styra upp problemet med den ofrånkomliga girigheten bland många av Wall Streets aktörer.

    Jag blev också fundersam över etablissemangets behov at... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Michael Lewis