Jag utan dig (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
1
Utgivningsdatum
2016-04-20
Förlag
Modernista
Översättare
Helena Stedman
ISBN
9789176458884
Jag utan dig (e-bok)

Jag utan dig E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2016-04-20

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ett måste för fans av Jojo Moyes och David Nicholls

Callum arbetar på en stor PR-byrå i Sydney och tar varje dag färjan hem till förorten Manly. En dag på färjan kommer han av en slump i samtal med Lilah, som är en engagerad jurist och miljökämpe, och detta första möte utvecklar sig snabbt till en stormig förälskelse. Ingen av dem tror egentligen på kärlek vid första ögonkastet, men de klickar helt enkelt med varandra.
Lilah försöker först kämpa emot med alla medel. Hon hittar på den ena ursäkten efter den andra för att inte låta känslorna ta över, men till sist ger hon upp och låter sig översköljas av kärleken. Allt ser ljust ut, och deras förhållande blir allt starkare. Men så kommer den dag då Lilah inte längre kan ignorera de sjukdomstecken som hon fruktat och hållit hemliga för Callum?

KELLY RIMMER är en storsäljande romanceförfattare från Australien, där hon bor på landet tillsammans med make och två barn. Jag utan dig [Me Without You] är en hjärtslitande men också hoppingivande roman, och ett måste för alla som gillar Jojo Moyes Livet efter dig, David Nicholls En dag eller Nicolas Sparks Dagboken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jag utan dig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 4 maj 2016

    En mycket gripande och innerlig kärleksroman. Mycket trevligt skriven, lättläst och snabbläst. Lite annorlunda miljö, eftersom boken utspelar sig i Australien. Boken är både rolig ibland, och sorglig ibland. Och jag tyckte riktigt mycket om den. Så jag rekommenderar den varmt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Rimmer Kelly