Snövit ska dö (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Bodenstein & Kirchhoff (del 4)
Inläsare
Gerhard Hoberstorfer
Utgivningsdatum
2016-01-27
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Christine Bredenkamp
Originaltitel
Schneewittchen muss sterben
Dimensioner
125 x 140 x 6 mm
Vikt
54 g
SAB
Hce
ISBN
9789176470626

Snövit ska dö

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Mp3-skiva,  Svenska, 2016-01-27
256
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En grå och regnig novemberdag finner några byggarbetare skelettet efter en ung flicka på den gamla övergivna flygplatsen utanför Frankfurt. Kort därefter blir en kvinna nedknuffad från en gångbro vid motorvägen inte långt därifrån. Kriminalpoliserna Pia Kirchhoff och Oliver Bodenstein upptäcker snart att spåren efter de båda händelserna pekar åt samma håll, och deras efterforskningar leder till det förflutna. Mer än tio år tidigare försvann två tonårsflickor, Laura och Stefanie, i den pittoreska lilla byn Altersheim. Trots bristen på säkra bevis pekades Stefanies tjugoåriga pojkvän Tobias ut som förövare och dömdes till fängelse. Nu är han ute och har återvänt till sitt barndomshem. Där möts han av bybornas fientlighet och misstänksamma blickar - och kanske mer än så. Kvinnan som knuffades från bron är Tobias mor. Pia Kirchhoff och Oliver Bodenstein försöker bringa klarhet i överfallet, men hindras av en mur av tystnad. När ännu en flicka försvinner i Altersheim börjar en häxjakt i byn.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Snövit ska dö
  2. +
  3. Vatten över huvudet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vatten över huvudet av Frida Gråsjö (pocket).

Köp båda 2 för 315 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Snövit ska dö. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En ny favorit
    charina selahn, 19 februari 2016

    Bra och spännande läsning, man tror sig ana lösningen med det kommer hela tiden nya bevis. Många människor att hålla reda på i boken. Författaren presenterar den krassa verkligheten på ett bra sätt. Det enda som är lite mindre bra, är hur omgivningarna presenteras i vissa delar av boken, detta skapar ingen känsla för läsaren vilket jag tycker är viktigt för en optimal upplevelse av en bok. Hoppas på en fortsättning från denna författare.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nele Neuhaus