Begynnelse (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Robert Langdon (del 5)
Inläsare
Niklas Falk
Utgivningsdatum
2017-11-02
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Lena Karlin, Peter Samuelsson
Originaltitel
Origin
Medarbetare
Eyre, John (form)
Dimensioner
140 x 125 x 7 mm
Vikt
56 g
SAB
Hce
ISBN
9789176471470

Begynnelse

(8 röster)  |   Läs 1 recension
Mp3-skiva,  Svenska, 2017-11-02

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Varifrån kommer vi?Vart är vi på väg?Robert Langdon, professor i religiös symbolik vid Harvard, anländer till Guggenheimmuseet i Bilbao för att närvara vid avslöjandet av en upptäckt som enligt inbjudan kommer att "förändra vetenskapen för alltid". Edmond Kirsch, en fyrtioårig miljardär som blivit världskänd för sina hypermoderna tekniska uppfinningar och djärva förutsägelser, var en gång Langdons student. Nu hävdar han att han funnit svaret på två av mänsklighetens mest omdebatterade frågor.När den spektakulära presentationen inleds inser Langdon att han och de hundratals andra gästerna står inför ett avslöjande som är långt mer kontroversiellt än de kunnat ana. Men plötsligt exploderar den välorkestrerade kvällen i kaos. Tillsammans med museets eleganta chef Ambra Vidal finner Langdon sig vara måltavla för en okänd fiende som inte skyr några medel för att förhindra att Kirschs banbrytande upptäckt når dagens ljus. Tillsammans flyr Langdon och Vidal mot Barcelona för att knäcka det kryptiska lösenordet som skyddar Kirschs hemlighet innan det är för sent. Under den dramatiska jakten tvingas Langdon navigera bland mystiska koder, nedtystade historiska fakta och religiös extremism. Efter sensationella bästsäljare som Da Vinci-koden, Änglar och Demoner och Inferno är Dan Brown nu tillbaka med en av sina hittills mest hisnande, banbrytande och underhållande romaner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Begynnelse. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Hmmm...
    -, 27 november 2017

    Begynnelsen har med risken för teknikens övertramp och dess fördelar , dikotomiserad mot religion och moral. Lång uppförsbacke och mycket "faktaprat". Den är något tam och seg. Begynnelsens sista del får lite mer fart och spänning, som i tidigare böcker av Brown. Saknar dock Langdons tidigare mer engagerande personlighet. Tyvärr inte en av de bättre berättelserna av Brown.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Dan Brown