Bättre offentlig upphandling - en facklig handbok (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
77
Utgivningsdatum
2019-01-15
Upplaga
2
Förlag
Idealistas förlag
Medarbetare
Karin Lundmark (red.) / Joakim Lindström (red.)
Dimensioner
210 x 150 x 10 mm
Vikt
165 g
SAB
Odc
ISBN
9789176502884
Bättre offentlig upphandling - en facklig handbok (häftad)

Bättre offentlig upphandling - en facklig handbok

Häftad,  Svenska, 2019-01-15
176
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Bättre offentlig upphandling - en facklig handbok är tänkt som stöd till dig som är facklig företrädare under en upphandlingsprocess.
Med handboken vill vi visa på de möjligheter du har - både när det gäller vilka krav du kan ställa och hur de kan utformas. Facken har en viktig roll när det gäller offentliga upphandlingar och vi bör vara med i ett tidigt skede. Genom framgångsrika offentliga upphandlingar påverkar vi såväl medlemmarnas villkor och förutsättningar som medborgarnas välfärd. Våra medlemmars villkor är avgörande för kvalitén, rättssäkerheten och tillgängligheten i offentlig sektor. Handboken är framtagen på uppdrag av OFRs medlemsförbund i samarbete med TCO.

OFR är en uppdragsstyrd förhandlingsorganisation som samlar sexton förbund inom offentlig sektor. Inom OFR samverkar och samarbetar förbunden i gemensamma frågor med ömsesidig respekt samtidigt som de behåller en stark självständighet. Våra samverkansområden är pension, försäkring, omställning, arbetsmiljö, lönestatistik och offentlig sektors utveckling.

OFRs medlemsförbund:
Lärarförbundet, Vision, Vårdförbundet, Fackförbundet ST, Lärarnas Riksförbund, Akademikerförbundet SSR, Sveriges läkarförbund, Polisförbundet, Ledarna, Officersförbundet, Fysioterapeuterna, Försvarsförbundet, Tull-Kust, Reservofficerarna, Teaterförbundet för scen och film och Sveriges Lantbrukstjänstemannaförbund
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bättre offentlig upphandling - en facklig handbok
  2. +
  3. Offentlig upphandling : LOU och upphandlingsprocessen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Offentlig upphandling : LOU och upphandlingspro... av Eva Lindahl Toftegaard (häftad).

Köp båda 2 för 621 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna