En enda hemlighet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (363.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
De la Grip (del 2)
Inläsare
Julia Dufvenius
Utgivningsdatum
2015-05-12
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176510162
En enda hemlighet (ljudbok)

En enda hemlighet Ljudbok

(66 röster)  |  Läs 5 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2015-05-12

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Längtan är över - andra delen i Simona Ahrnstedts succéserie är här! En enda hemlighet är en ny bladvändarroman om starka kvinnor, het passion och de hemligheter vi alla döljer. Trettioåriga fältläkaren Isobel Sørensen har sett allt. Vilken katastrofsituation hon än placeras i behåller hon sitt lugn, sin kyla och sin kompetens. Men när hon får reda på att hennes skötebarn, den ideella organisationen Medpax, har problem förlorar hon fattningen. Någon har strypt pengaflödet och det verkar vara personligt. Alexander De la Grip, yngste sonen i Sveriges mesta adelsfamilj, är en omoralisk jetsetprins känd för två saker: sitt utseende och sina kvinnohistorier. Nätterna ägnas åt att festa och ligga, för om han aldrig stannar upp så kommer kanske den fruktansvärda tomheten inte att hinna ikapp honom. När Alexander, tämligen bakfull, träffar den ursinniga men vackra läkaren bestämmer han sig omedelbart. Isobel ska bli hans nästa erövring och det till vilket pris som helst. Isobel är van vid mäns uppvaktning och räknar med att kunna hantera mannen som har det Medpax så desperat behöver: obegränsat med pengar. Men folk är inte alltid vad de verkar vara, och när Alexander och Isobel obönhörligt dras till varandra tvingas de ompröva allt de trodde var sant. Frågan är om Isobel, efter att en gång ha sårats djupt, någonsin kommer att våga berätta sin hemlighet?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av En enda hemlighet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tantsnusk
  -, 26 april 2023

  Tantsnusket blev verkligen tjatigt, kändes som utfyllnad. Bra uppläst annars.

 2. Superbra!
  -, 3 juli 2020

  Spännande, sexig välskriven och väldigt bra uppläst av Julia Dufvenius.

 3. Bra
  L, 21 februari 2020

  Bra skriven kärlekshistoria med djup men de dricker väldigt mycket alkohol.

 4. Romantik och spänning
  -, 8 augusti 2019

  Bra läsning

 5. 2-3. Svajig o för mkt sex.
  T, 7 maj 2018

  Perfekt hjältinna, hunky hjälte men fattade inte "låtsas vara playboy"-grejen. För mkt sex, kändes som utfyllnad. Bra uppläsning.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Simona Ahrnstedt