Hästen och hans pojke (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (107.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Berättelsen om Narnia (del 3)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Torsten Wahlund
Utgivningsdatum
2014-12-15
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Birgitta Hammar
ISBN
9789176510223
Hästen och hans pojke (ljudbok)

Hästen och hans pojke Ljudbok

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2014-12-15

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
I sju böcker målar C. S. Lewis upp en fantasivärld, Narnia. I serien ingår titlarna Min morbror trollkarlen, Häxan och lejonet, Hästen och hans pojke, Caspian, prins av Narnia, Kung Caspian och skeppet Gryningen, Silvertronen och Den sista striden.

Hästen och hans pojke är tredje delen i serien. Detta är berättelsen om något som tilldrog sig i Narnia och Calormen och länderna däremellan, då Peter den Store härskade i Narnia och hans bror och systrar var kung och drottningar under honom.

Yttre faror tornar upp sig i söder. Det mäktiga kejsardömet Calormen hotar att uppsluka sina grannländer Arkenland och Narnia. Ska de bortrövade, hästen Bri och pojken Shasta, lyckas fly från det grymma Calormen och varna kung Peter och hans syskon i tid? Ska det stora och goda lejonet Aslan, Narnias skapare, än en gång kunna inge Narnias invånare mod och kraft att stå emot de onda makter som hotar?

Översättare:Birgitta Hammar,
Omslagsformgivare:Ilse-Mari Berglin
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hästen och hans pojke. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande och fantasifull
    Kaagim, 23 juli 2018

    Boken är jättebra! Spännande och fanrasifull som alla Narniaböcker. Appen till ljudboken är inte så bra, svårt att ladda ner och ljudboken hänger sig (ibland fungerar inte ljudet, ibland fryser allt).

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av C S Lewis