Bjäran (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (72.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
PAX (del 4)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Morgan Alling
Utgivningsdatum
2015-04-24
Förlag
Bonnier Audio
Illustratör/Fotograf
Henrik Jonsson
ISBN
9789176510308

Bjäran Ljudbok

(13 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2015-04-24

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"PAX" FÖR SPÄNNING I DEL 4 - BJÄRAN!

Tiden pulsar. Mörkret vandrar in. "PAX" är ett unikt urban fantasy-epos för mellanåldern fyllt med drama, magi och action som utspelar sig mitt i dagens Mariefred. Skapat av deckardrottningen Åsa Larsson, känd för sina kriminalromaner om Rebecka Martinsson, tillsammans med författaren och forskaren, Ingela Korsell. Här har vi vår nya nordiska klassiker!


Bröderna Alrik och Viggo har hjälpt en myling som har härjat i Mariefred att få ro, men vad de inte vet är att den mystiska Iris smider sina egna planer. Vem är hon egentligen och vad vill hon med Alrik och Viggo...? Det börjar försvinna saker från invånarna i stan, och Alrik står högt upp på listan över misstänkta. Men vad Mariefredsborna inte vet är att det ligger magi bakom stölderna. Någon har skapat en bjära! Vänskap och syskonrelationer sätts på prov i den fjärde delen i succéserien - Bjäran!
Lika beroendeframkallande som Harry Potter, lika blodisande som Hungerspelen. Kultförklarade Pax-serien fortsätter sitt segertåg på alla bästsäljarlistor och tokhyllas av en enig kritikerkår. Med den fjärde boken, Bjäran befäster serien sin plats i svensk urban fantasy-tradition.
Bjäran utkommer samtidigt som bok 3, Mylingen. De tidigare delarna heter Nidstången och Grimmen.

"Först en allmän varning: läsning av denna fantasythrillerserie kan leda till allvarligt läsberoende. /.../De två inledande delarna i Paxserien är utan tvekan det mest nagelbitande, bladvändartvingande jag läst för denna lite yngre målgrupp. Det är helt enkelt oförskämt spännande. "
Dagens Nyheter, Steven EkholmIllustratör:Henrik Jonsson
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Bjäran. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rolig bra bok
    Cecilia, 30 juni 2020

    Spännande och bra

  2. Spännande
    Linn (Linnjbookis), 13 april 2020

    En väldigt trevlig fortsättning. Inte lika spännande som de andra, men väldigt trevlig då man fick lära känna mer om personerna i staden, sand bröderna.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna