Allt jag inte minns (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (219.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Hamadi Khemiri
Utgivningsdatum
2015-09-01
Upplaga
1
Utmärkelser
Augustpriset
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176510742

Allt jag inte minns Ljudbok

(17 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2015-09-01

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Folk säger att Samuel och Laide var själsfränder, att deras kärlekshistoria var helt jävla magisk, att dom var menade för varandra. Folk säger att Samuel gjorde det för att hämnas, för att han var svartsjuk, för att han ville tvinga Laide att minnas honom. Folk säger att det aldrig hade hänt om inte Vandad hade blandat sig i, att det var Vandads fel, att Vandad gjorde vad som helst för pengar."

Allt jag inte minns är en roman om kärlek och ekonomi. Om vänskap och våld. Om Samuel som lever vidare i allas minnen, nu när Vandad sitter inspärrad, Laide har lämnat landet och huset är förstört.
Ett antal öden krockar i rasande fart i dagens Stockholm. Bakom alla röster om Samuel skymtar en person på flykt från sig själv. Vems minnesbilder går att lita på? Och vad döljer sig i det som vi inte minns?
Jonas Hassen Khemiri har skrivit en oförglömlig kärleksberättelse om vår hypersnabba tid, om priset vi människor betalar för att leva tillsammans.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Allt jag inte minns. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk!
    Tove, 15 januari 2024

    Jättebra, oförutsägbar, sorglig, snårig, annorlunda, rolig, känslosam, mänsklig. Och en fantastisk uppläsare!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jonas Hassen Khemiri