Orten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (344.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Klara Walldéen (del 2)
Inläsare
Harald Leander
Utgivningsdatum
2015-09-10
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176510841
Orten (ljudbok)

Orten Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2015-09-10

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Efterlängtad uppföljare till succédebuten Simmaren

Efter succédebuten med Simmaren (2013) återkommer Joakim Zander med en ny spänningsroman.Yasmine Ajam har flytt sitt förflutna i stockholmsförorten Bergort och jobbar som trendspanare i New York. En dag får hon ett meddelande som gör att hon omedelbart måste återvända - de uppror som är på gång i förorten verkar ha med hennes brors plötsliga försvinnande att göra. Samtidigt i London har Klara Walldéen fått jobb på ett forskningsinstitut med en dunkel agenda. Hon blir bestulen på sin dator och strax efter blir en av hennes kollegor knuffad framför ett tunnelbanetåg. Även Klara måste bege sig tillbaka till Stockholm. Under några heta dagar i augusti korsas deras vägar och fram träder en skrämmande bild av ett skrupelfritt samhälle där mäktiga intressen är beredda att gå över lik för att nå sina mål.
Orten är den fristående fortsättningen på succén Simmaren. Simmaren är såld till 30 länder och filmrättigheterna är nyligen köpta av ett amerikanskt filmbolag.
Nominerad till Årets bästa deckare 2015 av Deckarakademin.

"Elegant konstruerad internationell thriller /.../ Genomtänkt och obehagligt trovärdig." Lotta Olsson, Dagens Nyheter
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Orten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Byt uppläsare
    -, 5 augusti 2022

    Detta är en mycket duktig författare och jag har läst/lyssnat på alla tre i serien men även hans andra böcker. Snyggt uppbyggda, relativt trovärdiga karaktärer och en smidig dialog. Tyvärr gick det inte att lyssna på denna uppläsare, otroligt dålig enligt mig.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Joakim Zander