När livet börjar om (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (521.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Longhampton (del 6)
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2016-01-27
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Ann Björkhem
ISBN
9789176511299

När livet börjar om Ljudbok

(29 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2016-01-27

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Med titlar som Ensamma hjärtan och hemlösa hundar, Och så levde de lyckliga, Tango för vilsna själar och Hundra omistliga ting kommer Lucy Dillon nu med en ny härlig feelgoodroman, När livet börjar om.

Libby och Jason har lämnat London för att ta över ett gammalt familjehotell på landet. De ska förverkliga sin dröm och förvandla det till en lyxig tillflyktsort för stressade storstadsmänniskor. Men projektet bjuder på fler svårigheter än de anat. Snart börjar Libby undra om det verkligen är den nystart för henne och Jason som hon hoppats på.

En dag inträffar en otäck händelse precis utanför huset. En okänd kvinna blir påkörd och tappar minnet till följd av olyckan. När Libby erbjuder kvinnan att återhämta sig på hotellet sätter det igång en kedja av positiva händelser som kommer att förändra livet för många - och förverkliga mer än en dröm.

När livet börjar om är en charmfull och värmande roman om att börja på nytt - och hur en liten gest av vänlighet kan ge ringar på vattnet och förändra livet för många.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av När livet börjar om. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Min smak
    - (Ystad), 3 april 2024

    Härlig kärlek och mysigt med hotellmiljö!

  2. En riktigt bra feelgood roman
    -, 8 mars 2024

    Det här är en fantastisk bra bok om man gillar romaner i feelgood tappning och lucy dillon är en fantastisk författare som kan måla upp scenarier i bok form där man känner en samhörighet med dom i boken och att man känner sig som en i familjen.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lucy Dillon