Det förlovade landet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (340.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Gran Canaria (del 2)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2017-05-12
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176511336

Det förlovade landet Ljudbok

(38 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2017-05-12

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor


Efter ett fylleslag vaknar Bengt Andersson upp i semesterparadiset på Gran Canaria. I deras bungalow ligger hans hustru brutalt ihjälslagen. Själv minns han ingenting från gårdagskvällen - är det han som är den skyldige? Polisen griper honom och lösningen på mordet verkar till en början enkel.

Samtidigt inträffar en serie attentat mot olika turistanläggningar. Journalisten Sara Moberg och den norske före detta polisen Kristian Wede hittar kopplingar som går ända tillbaka till femtiotalet då de första svenska charterresenärerna landsteg på Gran Canaria. När en svensk turistguide mördas i en kyrka tar fallet en ny dramatisk vändning.Samtidigt som utredningen pågår brottas Sara med funderingar inför sin stundande 50-årsdag. Vad hände med drömmarna? Vart tog livet vägen? Ska man nöja sig med det man har?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Det förlovade landet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra tankeställare
  -, 11 maj 2021

  Tycker var bra. Den ger ett bra perspektiv hur vi behandlar alla människor med utländskt härkomst här i Sverige. Är vi ett dugg bättre själva? Kanske t.o.m. värre? Bra handling i stort. Men tröttsamt med alla olyckliga äktenskap. När man precis tyckte det var skönt att slippa Anders Knutas äktenskapsbeskymmer...

 2. Spännande!!!
  AnnC, 14 juli 2019

  Spännande!!!

 3. Älskar intrigerna i hennes böcker
  Ewa, 1 februari 2019

  Spännande till sista meningen. Alltid välskrivet och vilka intriger sen..

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Mari Jungstedt