Näcken (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (115.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
PAX (del 6)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Morgan Alling
Utgivningsdatum
2016-04-14
Förlag
Bonnier Audio
Illustratör/Fotograf
Henrik Jonsson
ISBN
9789176511596

Näcken Ljudbok

(14 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2016-04-14

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
BLODISANDE SPÄNNING I "PAX" DEL 6 - NÄCKEN!

Det är dags för vårens största bokfest när vi når fram till bok nummer 6 - Näcken, i det unika urban fantasy-eposet "PAX"! Böckerna som tagit Sverige med storm och som är barnens favoritläsning är skapade av deckardrottningen ÅSA LARSSON, känd för sina kriminalromaner om Rebecka Martinsson, tillsammans med författaren och forskaren, INGELA KORSELL.

Något går väldigt fel när mellanstadiet på Mariefreds skola har temadag ute på Mälarens is. Iris påstår att det är Näcken som ligger bakom händelserna, och fast Viggo och Alrik tycker att Iris är den asjobbigaste personen i universum så inser de att hon har rätt. Näcken, ett vattenväsen, som dränker sina offer bara för skojs skull. Samtidigt har det kommit en ny slottsfogde till Gripsholms slott, men det är något skumt med honom. Och vad har hänt med Hej-Henry, som inte är sig själv längre? Alrik och Viggo måste utmana sina djupaste rädslor för att hantera situationen, men räcker det? Dessutom har pojkarnas mamma dykt upp i Mariefred ... med värsta överraskningen!

Lika beroendeframkallande som Harry Potter, lika blodisande som Hungerspelen. Redan kultförklarade "PAX"-serien befäster sin plats på den litterära himlen och fortsätter sitt segertåg genom världen.

Nidstången, Grimmen, Mylingen, Bjäran och Gasten är de första delarna i serien som totalt ska bli tio böcker. Läs mer om Viggo, Alrik och skaparna bakom "PAX" på: http://www.bonniercarlsen.se/pax

Illustratör: Henrik Jonsson
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Näcken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Näcken
    Hej , 9 maj 2023

    Väldigt spännande och rolig.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna