En enda risk (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (709.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
De la Grip (del 3)
Inläsare
Julia Dufvenius
Utgivningsdatum
2016-08-22
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176511985
En enda risk (ljudbok)

En enda risk Ljudbok

(65 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2016-08-22

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En enda risk är den efterlängtade tredje delen i romancedrottningen Simona Ahrnstedts bästsäljande samtidsserie. En bladvändare fylld av kärlek, sex och spänning. Om två människor som är varandras motpoler men förs samman av ödet i ett vintrigt Norrbotten.Ambra Vinter är journalist på Sveriges största kvällstidning. Knivskarp, kaxig och idealistisk. Dagarna före jul skickas hon ut på ett jobb som ingen annan vill ha. Till kylan, snön och det eviga mörkret i Kiruna. En stad som väcker upp plågsamma minnen från hennes förflutna.Tom Lexington är före detta elitsoldat. Efter att ha överlevt en helikopterkrasch och fångenskap har han isolerat sig i skogen i Norrbotten. Traumatiserad och sviken har han bara ett mål: att vinna tillbaka kvinnan han förlorat till en annan. Slumpen för två sårade personer i varandras väg. Medan Ambra arbetar med att slutföra sitt uppdrag och Tom försöker finna en mening med tillvaron, uppstår en oväntad attraktion. Mot bakgrund av polarnätter och norrsken ställs frågan på sin spets: kan man älska någon som man inte litar på?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av En enda risk. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En ny favorit!
  -, 11 augusti 2020

  Simona Ahrnstedt verkar aldrig misslyckas. Detta är en av hennes bästa. Starka känslor o fantastiska karaktärer. Och Markus Järv får konkurrens av Tom Lexington på topplistan;)

 2. Denna serie var mycket bra välskriven...
  -, 4 augusti 2020

  Denna serie var mycket bra välskriven

 3. De första två är bättre
  L, 21 februari 2020

  De första två böckerna i serien är bättre men den var ok.

 4. Bra!
  -, 18 augusti 2019

  Gillade serien mkt.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Simona Ahrnstedt