Djuren checkar in (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (61.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Hotell Gyllene Knorren (del 15)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2016-08-09
Förlag
Bonnier Audio
Illustratör/Fotograf
Johan Unenge
ISBN
9789176512036
Djuren checkar in (ljudbok)

Djuren checkar in Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2016-08-09

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Rena rama cirkusen med Sveriges klantigaste familj

Hotell Gyllene (kn)orren står som vanligt tomt och för att tjäna lite extra pengar måste mamma Ritva jobba extra på finlandsbåten i ett par veckor. Men hur ska det gå på hotellet utan familjens överhuvud på plats? Roger, Ingo och Isadora hoppas på succé. Kanske är det inte så dumt att klara sig själva? Men när ett gäng fyrfota gäster checkar in, samtidigt som Ritva ovetandes bjuder in Allergiförbundet att hålla konferens på hotellet, är det som vanligt bäddat för katastrof.

Djuren checkar in är den femtonde delen i Måns Gahrton och Johan Unenges älskade serie om den knasiga familjen Rantanen. Familjematiné i bokform: galen och rolig högläsning! Läs också: Den mystiska gästen, Spöket i rum 13, Loke den lömskes skatt, Sommarkaos på Guldkusten, Den oerhört hemliga dammsugaren, Korv med bröllop, En förknorrad vinter, Den vilda jakten på dårpippin, Dammråttornas tappra riddare, Rivalen från Karelen, Världens grisigaste tjuv, Klantverkarna och konstkuppen, En bedragare på hotellet och Se upp för spionerna!

"När ett gäng fyrfota gäster checkar in, är det bäddat för ett nytt kaosartat äventyr! Storyn får en alldeles otippad upplösning. Djuren checkar in är den femtonde delen i Måns Gahrton och Johan Unenges fartfyllda böcker i serien om den knasiga familjen Rantanen och livet på hotellet Gyllene Knorren. De har blivit populära och lockat många barn till läsning. En humoristisk handling, ett hjärtligt tonfall, rappa dialoger, flyt och fläkt i språket liksom i de många tecknade bilderna roar både sexåringen, tonåringen och den vuxne."Elsie Runnö, BTJ-häftet

Illustratör:Johan Unenge
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna