Vargarnas tid (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (461.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2016-07-04
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176512319

Vargarnas tid Ljudbok

(25 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2016-07-04

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Efter Röd måne kommer Elisabet Nemert med en ny efterlängtad historisk roman. Vargarnas tid utspelar sig i andra världskrigets skugga. Världen brinner och ondskan breder ut sig allt mer - även i Sverige. Här har världens första rasbiologiska institut bildats för att skydda den så kallade "rena svenska rasen". Och den svenska regeringen har stängt landets gränser för judar. I Tyskland sprider nazismen sitt gift över världen.Men vid sidan av ondskan går som alltid kärleken. I sökandet efter tre försvunna finska krigsbarn träffas Magdalena och Carl-Magnus. Det blir ett livsavgörande möte. Deras mod och medmänsklighet kommer att göra skillnad för många.Vargarnas tid handlar om mod i krigets skugga. Mod att stå upp för det man innerst inne tror på, för de svaga och värnlösa, mod att försvara rätten till frihet, både till kropp och till själ, och modet att våga vägra lyda order. Även i det allra svartaste mörkret bor ett klart skimrande ljus och det ljuset heter kärlek och hopp. Och som en symbol för det godas kamp mot ondskan löper genom hela boken tre snövita vargar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vargarnas tid. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk
    Tiolina, 3 september 2023

    Svärta och äkthet. En gripande bok som samtidigt ger hopp om mänskligheten.

  2. Välskriven och intressant
    -, 8 augusti 2022

    Jag har lärt mig så mycket genom denna bok. Har hört mina föräldrar berätta om kriget, men det här gav ett större perspektiv. Fantastiskt spännande!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Elisabet Nemert