På sex meters djup (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (274.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Marianne Jidhoff (del 6)
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2016-10-19
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176512616

På sex meters djup Ljudbok

(126 röster)  |   Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2016-10-19

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Mörka hemligheter i guldkantade kretsar

Sjätte delen i Denise Rudbergs Elegant crime-serie är här. Den ovanliga men mycket populära deckarhjältinnan Marianne Jidhoff - medelålders änka och åklagarsekreterare - är tillbaka.

Stockholm är täckt av is och en bister kyla blåser över innerstaden som rustar inför jul. När en storslagen opera har världspremiär samlas hela den svenska kultureliten. Ett mycket välkänt konstnärspar hyllas för såväl librettot som sin regi och scenografi, men när paret lämnar premiären för att ta sig till sitt omtalade lantställe i skärgården går något fel. De försvinner spårlöst. Deras båda döttrar anmäler föräldrarna som försvunna och media dränks omedelbart av spekulationer och teorier om vad som hänt det hyllade paret. Åklagarsekreterare Marianne Jidhoff som besökte operapremiären tillsammans med sina kollegor dras omedelbart in i den glödheta utredningen.Några veckor senare mördas oförklarligt en kvinna på ett äldreboende. Ett meddelande på brottsplatsen leder Marianne Jidhoff, kriminalkommissarie Torsten Ehn och kriminalassistent Augustin Madrid in i en utredning med makt och politik i centrum. Och plötsligt verkar mordfallet ha kopplingar till konstnärsparets mystiska försvinnande. Marianne och hennes kollegor får många trådar att dra i mitt i ett kallt och mörkt Stockholm.

Denise Rudberg tar oss än en gång med in i guldfoajéer och sammetsklädda salonger där kultureliten konspirerar och makthavare utövar ett avancerat socialt spel. Krypande spänning och elegant underhållning i en värld där en vacker yta döljer många mörka hemligheter.

"På sex meters djup är sjätte boken i hennes "elegant crime"-serie om åklagarsekreterare Marianne Jidhoff och den är välskriven och snabbläst. Språket flyter och trådarna vävs samman på ett skickligt sätt. Intrigen håller hela vägen och pusselbitarna faller på plats samtidigt för både
utredarna och läsaren.!"
BTJ

Omslagsformgivare:Helena Hammarström
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av På sex meters djup. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Alltför politiskt korrekt.
  -, 4 mars 2023

  Det blir tröttsamt med den politiskt korrekta förnuftiga tonen. Orkade inte lyssna klart.

 2. Spännande intrig,
  Ewa, 19 januari 2019

  skickligt beskrivna miljöer och svårt att sluta lyssna som vanligt¿

 3. Ej en favorit.
  -, 5 oktober 2018

  Gillar verkligen dessa böcker om "Mary", Torsten och Agustin.
  Men just denna handling fängslade inte mig, varför vet jag inte riktigt.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Denise Rudberg