Pestan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (119.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
PAX (del 7)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Morgan Alling
Utgivningsdatum
2016-10-04
Utmärkelser
Crimetime Specsavers Award
Förlag
Bonnier Audio
Illustratör/Fotograf
Henrik Jonsson
ISBN
9789176512760

Pestan Ljudbok

(13 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2016-10-04

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Bäddat för ryslig läsfest i sjunde delen av PAX-serien

Varning för sjukt beroendeframkallande läsning i del 7 av "PAX" - det unika urban fantasy-eposet för mellanåldern, fyllt med drama, magi och action som utspelar sig mitt i dagens Mariefred. Åsa Larsson, Ingela Korsell och Henrik Jonsson är supertrion som står bakom den kultförklarade serien som klättrar på alla topplistor och har befäst sin plats i de unga läsarna hjärtan.

Fler och fler insjuknar med märkliga symptom i Mariefred. Och ingen kan hitta något botemedel. När Alriks och Viggos egen familj drabbas dras killarna in i en kamp mot klockan för att finna en lösning. Men hur kan en sådan mystisk sjukdom bekämpas?
Samtidigt har Iris kommit på en plan för att ta reda på vem Svarthäxan är. Men planen är livsfarlig. Dessutom luktar den ruttet lik ...Nidstången, Grimmen, Mylingen, Bjäran, Gasten och Näcken är de sex första delarna i serien som totalt ska bli tio böcker. Böckerna som gör sitt segertåg över världen och älskas av fler och fler unga bokslukare. Läs mer om Viggo, Alrik och skaparna bakom "PAX" på: www.bonniercarlsen.se/pax

Illustratör: Henrik Jonsson
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Pestan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra bok
    Carl Engdahl, 26 mars 2020

    Boken var väl skriven. Gestaltad bra. Fick riktigt nästan ¿goose bumps¿. Inte den läskigaste i serien hittills men väldigt spännande!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna