Ett fall i alla fall (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (41.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kommissarie Gordon (del 3)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Ulf Nilsson
Utgivningsdatum
2016-09-09
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176512951
Ett fall i alla fall (ljudbok)

Ett fall i alla fall Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-09-09

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Två poliser tänker dubbelt så bra och är dubbelt så modiga

Gordon har gått i pension och Paddy är ensam kommissarie på den lilla polisstationen i skogen. Men när en mystisk krafsare dyker upp bestämmer hon sig för att kalla in Gordon igen. En vänlig och filosofisk småbarnsdeckare av en av våra främsta barnboksförfattare - Ulf Nilsson.

Det är inte lätt för en polis att vara ensam. Speciellt inte när det hörs kusliga ljud utanför polisstationen om nätterna. Till slut tar Paddy mod till sig och söker upp Gordon i hans lilla stuga nere vid sjön för att be om hjälp.

Samtidigt händer det som absolut inte får hända - nere på ängen är två ungar från dagiset försvunna! En liten ekorrunge och en liten kaninunge. Det är så hemskt att Gordon börjar gråta. Nu måste han och kommissarie Paddy lägga allt annat åt sidan och arbeta ihop igen. Det blir ett fall i alla fall ...

Lyssna också på: Kommissarie Gordon - Det första fallet, där Gordon möter Paddy för första gången, och Kommissarie Gordon - Det sista fallet, där Paddy blir kommissarie. 2017 blir kommissarie Gordon också tecknad film i regi av Linda Hambäck.

"Med sin skarpa hjärna må Gordon vara bovarnas skräck, men han visar sig också vara en humanist med starkt klappande hjärta för de svaga i skogen."
Kattis Streberg, Södermanlands Nyheter
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ulf Nilsson