Det kommer alltid en ny himmel (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (302.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2016-11-17
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Molle Kanmert Sjölander
ISBN
9789176513682
Det kommer alltid en ny himmel (ljudbok)

Det kommer alltid en ny himmel Ljudbok

(5 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-11-17

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Elizabeth har inte lång tid kvar. Och hon vet att hennes 34-åriga dotter Brett inte är lycklig, trots ett på ytan perfekt liv med pojkvän, jobb och lyxig lägenhet. Hur ska Elizabeth kunna hjälpa sin dotter?

När testamentet efter Elizabeth ska läsas upp räcker advokaten Brett en skrynklig, gulnad papperslapp. Lappen innehåller en lista med de livsmål Brett skrev ner som tonåring och som hennes mamma sparat i hemlighet och nu ber henne att försöka uppnå: allt från att bli förälskad och skaffa barn till att skaffa en häst, arbeta som lärare och lappa ihop förhållandet till den frånvarande pappan.

Men hur ska det gå till? Lärardrömmen har Brett för länge sedan övergett för en högavlönad marknadsförartjänst. Pojkvännen Andrew vill inte ha barn och Brett har gett upp hoppet om att någonsin bli mamma. Och hennes pappa är död sedan sju år tillbaka.

Vägen till att bocka av listan visar sig vara lång, slingrande och oförutsägbar. Brett får lov att ge upp sin bekväma tillvaro och ompröva sina val. Det kommer alltid en ny himmel är en varm och inspirerande roman om kärleken mellan en mor och en dotter, och om att hitta tillbaka till det i livet som verkligen betyder något.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lori Nelson Spielman