Sommarkaos på Guldkusten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (54.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Hotell Gyllene Knorren (del 4)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2016-12-12
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176514146
Sommarkaos på Guldkusten (ljudbok)

Sommarkaos på Guldkusten Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2016-12-12

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Fawlty Towers för 6-100-åringar!

Det är galet och roligt i Måns och Johans nya serie, Hotell Gyllene knorren, som är en blandning av Fawlty Towers och Emil i Lönneberga. Den knäppa och kåserande berättartonen lämpar sig lika bra för 6-åringen, som för tonåringen och den vuxne.
Det är på sommaren ett hotell lever upp, tänker Roger och Ritva, och gör allt för att locka till sig barnfamiljerna till Gyllene knorren. En sandstrand ska fixas lovar Roger. En fin annons i turistbladet ska göra resten, enligt Ritva. Isadora ser sin sommarlovsplan grusas - att sova. Ingo är orolig över vad hans hemliga gris ska tycka om ett fullsatt hotell.
I brist på barnfamiljer tar de emot fyra tanter, som vill spela bridge i lugn och ro. Det funkar ganska bra. Lite svårare blir det när hårdrocksbandet Tinitus gästar hotellet. Isadora blir lite kär och volymen lite för hög. Men riktigt knepigt blir det först när barnfamiljerna till slut dyker upp...Läs även "Den mystiska gästen", "Spöket i rum 13" och "Loke den lömskes skatt".
Nog kan det påminna om Fawlty Towers när pappan planerar. Och visst har Ingo mycket av Emil i Lönneberga över sig." Staffan Engstrand, BTJ-häftet

"Handlingen är rolig och humoristisk, dialogerna rappa och tonen hjärtlig. Flyt och fläkt i språket liksom i de många tecknade bilderna gör att boken kommer roa de som är lite yngre." Elsie Runnö, BTJ-häftet, om "Den mystiska gästen".Hotell Gyllene "Kn(orren)" är värre än Pang i bygget. BTJ-häftet
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna