Ensam mullvad på en scen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (7.2 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Inläsare
Ulf Nilsson
Utgivningsdatum
2017-02-24
Utmärkelser
Astrid Lindgren-priset
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176514177
Ensam mullvad på en scen (ljudbok)

Ensam mullvad på en scen Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-02-24

Styckköp

29

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Blygt mästerverk av Ulf Nilsson och Eva Eriksson

Aldrig någonsin är världen hemskare än när man är rädd för att göra bort sig inför en massa människor! Men ibland måste man våga, om inte annat för någon annans skull ...
En innerlig bok med varm humor, om den kanske största rädslan av alla - att inte våga! Av en av våra främsta barnboksförfattare: Ulf Nilsson!

"Min lillebror tyckte att jag var världens bästa på att sjunga. Men jag ville inte sjunga om det var för stort och fint. Nu skulle vi ha vårfest med föreställning i skolan. På en riktig scen med riktiga strålkastare. Men vilken dräkt skulle jag ha? Den enda som fanns kvar var en mullvadsoverall ..."

Finstämda, mjuka illustrationer i dova, mörka färger speglar, understryker och kompletterar stämningarna och tonen i texten på ett fulländat sätt.
"Så har de gjort det igen detta radarpar, Ulf Nilsson och Eva Eriksson. Ytterligare ett litet mästerverk att älska. "Ensam mullvad på scen" är en varm och klok bok om att inte våga och om den stora rädslan för att göra bort sigmen strax följt av den lättnad och glädje som infinner sig när man ändå tordes det värsta /.../ Ulf Nilsson står alltid på barnens sida och formulerar barns starka känslor med ett äkta tilltal. Eva Erikssons kärleksfulla och varma bilder i mjukt dova färger fyller ut historien och hon gestaltar känslor som oro, ängslan och glädje i kroppsspråk och miner på allra bästa sätt. Boken är en äkta pärla."
Carina Lindstedt, Dala-Demokraten
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ulf Nilsson