Dag Hammarskjöld : att bära världen (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (170.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Henrik Berggren
Utgivningsdatum
2017-01-13
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176514962

Dag Hammarskjöld : att bära världen Ljudbok

(21 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2017-01-13

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
När Dag Hammarskjöld tillträdde som FN:s generalsekreterare möttes han med orden: "Välkommen till världens mest omöjliga jobb." Han var en kompromisslösning som förmodades vara en beskedlig och foglig byråkrat. Men till allas förvåning stod han i stället upp mot supermakternas politik och värnade med orubblig integritet de små nationernas intressen. Hans skicklighet, energi och principfasthet formade det moderna FN. Dag Hammarskjöld gjorde det omöjliga ämbetet möjligt.

I denna medryckande biografi framträder människan, ämbetsmannen och diplomaten Dag Hammarskjöld på ett sätt som kanske aldrig förr. Henrik Berggren berättar med skärpa och personlighet den fantastiska historien om ett liv som präglades av plikt och humanism - men också av stor ensamhet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dag Hammarskjöld : att bära världen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Intressant om en legend
    Pensionist, 16 november 2019

    Mycket givande porträtt av en person jag alltid hört talas om men inte vetat så mycket om. Effektivt uppläst av författaren.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Henrik Berggren