Tio svenskar måste dö (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (483.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Max Anger (del 2)
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2017-08-28
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176514986
Tio svenskar måste dö (ljudbok)

Tio svenskar måste dö Ljudbok

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2017-08-28

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vem står näst på tur?

Under en gårdsauktion i Roslagen hittas en död man i en brudkista. Han är delad på mitten och har märkliga symboler inristade i pannan.

Den döde visar sig vara chef på migrationsverket och är den första i en rad av högt uppsatta svenskar som faller offer för en brutal mördare. Ingen vet vem som står näst på tur. Ingen vet hur man skyddar sig mot en osynlig fiende.

Samtidigt håller den ryska flottan sin största övning sedan murens fall och den osänkbara atomubåten Kursk går på grund. Medan de ryska sjömännen kämpar för sina liv tittar president Putin kallsinnigt på och en nygammal konflikt mellan öst och väst seglar upp igen.

Den enda som ser hur skeendena hänger ihop är Rysslandsexperten Max Anger. Bara han kan stoppa mördaren. Men i kampen mot klockan motarbetas han från alla håll. Och ondskan har sitt ursprung långt tillbaka i tiden, i det mörkaste kapitlet i svensk historia. Något som ingen vill dra upp till ytan igen.

Tio svenskar måste döär en actionfylld spänningsroman där Martin Österdahl väver samman samtidens mest brännande frågor med en levande del av vår historia.

"Det här är en spännande deckare/thriller som utspelar sig i Ryssland dit karaktären Max Anger beger sig sedan hans flickvän försvunnit spårlöst. ... samma spänning som brukar känneteckna en Mellofinal infinner sig."
Blekinge Läns Tidning

" ... en detaljerad, hårdkokt och välskriven historia ... Han utnyttjar sin personliga erfarenhet av Ryssland på ett effektivt sätt och han kryddar med ett välformulerat och tydligt språk."
Borås Tidning
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tio svenskar måste dö. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Grymt bra och högst aktuell
    -, 19 juli 2023

    Fantastisk uppläsare, sannolika intriger, spännande in i det sista. Ser fram emot nästa bok.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Martin Österdahl