Hon som kom före (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (284.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Marie Richardson, Anna Maria Käll, Callin Öhrvall Delmar
Utgivningsdatum
2017-04-13
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Klara Lindell
ISBN
9789176516058
Hon som kom före (ljudbok)

Hon som kom före Ljudbok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-04-13

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Efter att Jane fvarit med om en personlig tragedi behöver hon sätta livet på paus. När hennes mäklare berättar att den unge excentriske stjärnarkitekten Edward Monkford söker en ny hyresgäst till ett av sina och stadens mest spektakulära hus känner hon sig oväntat tilltalad av tanken. I den högteknologiska och avskalade villan ska hon finna ro. Men drömhuset visar sig snarare bli något av en mardröm. Vem var Emma, den unga kvinnan som hyrde huset innan Jane, och som ska ha dött efter att ha fallit nedför stentrappan till andra våningen? Finns det inte väl många kusliga likheter mellan Emmas liv och Janes? Och stämmer det att Emma inte är den enda som råkat illa ut i huset?

Hon som kom före är en psykologiskt högspänd spänningsroman om två kvinnor vars öden obönhörligt cirklar mot samma mörka punkt. J.P. Delaney har skrivit en driven och överraskande berättelse som utmanar läsaren att själv svara på de allt mer oroväckande frågor som Jane och Emma konfronteras med när de flyttar in i Edward Monkfords olycksbringande villa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hon som kom före. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. One Folgate Street
    -, 17 januari 2022

    Boken är bra och har en annorlunda handling. Det handlar om One Folgate Street en hög teknologisk , moderna bostad där hyresgästerna först måste acceptera flera regler innan de kan bli hyresgäster. Där får man t ex inte ha barn eller husdjur. Växter eller gardiner. Vi får följa några av hyresgästerna som lyckas flytta in. Emma som ramlat ner från trappan och dött, Jane som nyligen förlorat sitt nyfödda barn. Spännande och speciellt med flera uppläsare.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av J P Delaney