Och varje morgon blir vägen hem längre och längre (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (47.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Torsten Wahlund
Utgivningsdatum
2017-05-16
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176516348
Och varje morgon blir vägen hem längre och längre (ljudbok)

Och varje morgon blir vägen hem längre och längre Ljudbok

(20 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2017-05-16

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Farfar och Noah sitter på en bänk och pratar. Under bänken växer hyacinter, just de blommor som farmor odlade i sin trädgård.

Farfar och Noah kan prata med varandra om allt. Om livets alla frågor, både de största och de minsta. Under samtalet med Noah kan farfar inte låta bli att minnas hur det var att förälska sig i farmor, och hur det var att förlora henne. Han kan fortfarande se henne framför sig och fruktar den dag då han inte längre kommer att minnas henne.

Farfar inser att den värld han känner håller på att förändras. Därför vill han stanna här på bänken med Noah, där doften av hyacinter fortsätter vara så stark. Men minnena blir allt svårare att fånga och farfar och Noah är nu tvungna att lära sig att göra det svåraste av allt: ta farväl.

Fredrik Backman tecknar här som bara han kan göra ett ömsint porträtt av en åldrande mans kamp för att hålla kvar sina allra käraste minnen, och hur hans öde påverkar dem som står honom närmast.

Och varje morgon blir vägen hem längre och längre är en liten bok med ett stort budskap som kommer att stanna länge hos läsaren. Bokens förord är inläst av författaren.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Och varje morgon blir vägen hem längre och längre. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Oerhört vacker skildring av tankelivet hos en deme
    -, 31 juli 2020

    Jag är dotter till en mamma med Alzheimer-diagnos. Det är verkligen en vidrig sjukdom. Men den här boken skildrade sjukdomen på ett så vackert och rörande sätt, och den gav mig flera sätt att se på sjukdomen med andra ögon och mjukare, varmare tankar. Stort tack för boken, den berörde mig djupt!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Fredrik Backman