Ett fall för Paddy (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (60.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kommissarie Gordon (del 4)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Ulf Nilsson
Utgivningsdatum
2017-09-18
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176516546
Ett fall för Paddy (ljudbok)

Ett fall för Paddy Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-09-18

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Viktig polisutryckning - en mamma ska hittas!

Paddy är så glad och nöjd med sitt liv som polis. Men nu undrade Gordon plötsligt varifrån hon kom och var henne mamma bodde? Det hemska var att Paddy inte visste. Hon hade glömt allt! En vänlig och filosofisk småbarnsdeckare av en av våra främsta barnboksförfattare Ulf Nilsson - med ljuvliga illustrationer av Gitte Spee.

Som tur är vet Gordon hur Paddy ska göra för att börja minnas igen: En kopp te, en skön fåtölj, ett stearinljus och papper och penna är vad som behövs. Och sedan ska Paddy skriva lite dikter om sin mamma. Och mycket riktigt: Paddys minne kommer långsamt tillbaka. Något hemskt hade hänt! Rävens vassa klor. Alla sprang åt alla håll. Vattenfall och granar.

Det kunde bara betyda: Räven måste vara inblandad och det hände på Grottön. De båda polisvännerna måste genast bege sig dit för att undersöka. Kanske finns Paddys mamma där?

Med sig på färden har de två småpoliser från lilla polisskolan. Eftersom alla i skogen måste hjälpas åt har Gordon bestämt sig för att utbilda lite nya poliser för framtiden. Alla är ju medborgare i skogen! Alla är liksom medlemmar i en klubb ...

Sagt om Ett fall i alla fall:
"Gemensamt för böckerna om kommissarie Gordon är att det rör sig om mysterier som kan inträffa i förskolan. Det gör böckerna suveräna att samtala kring. Ulf Nilsson är en av våra bästa barnboksförfattare och det gör saken ännu bättre /.../ Gitte Spees akvareller i mjuka skogsfärger speglar kärleken mellan djuren /.../ En pärla!"
Christina Wedenmark, BTJ-häftet
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ulf Nilsson