Iskalla ögonblick : tio skärgårdsberättelser (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (275.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Morden i Sandhamn
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2017-10-27
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176516836

Iskalla ögonblick : tio skärgårdsberättelser Ljudbok

(21 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2017-10-27

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Viveca Stens bästsäljande deckarserie har satt Sandhamn och Stockholms skärgård på kartan och fått miljoner läsare att följa Nora Lindes och Thomas Andreassons äventyr. Men hur gick det egentligen till när Nora och Thomas lärde känna varandra? Hur kom det sig att Nora fick ärva den legendariska Brandska villan? Vilka hemligheter döljer sig i havsbandet för en oskyldig seglare och är det verkligen säkert att fira midsommar i skärgården?

Här skildrar Viveca Sten i en samling minideckare - både nyskrivna och tidigare publicerade - på ett nytt sätt de karaktärer som fängslat läsare i mer än trettio länder. Samtidigt som stämningen förtätas får vi lära känna fler individer som rör sig i skärgården liksom helt nya sidor av huvudpersonerna i Morden i Sandhamn.

Med Sandhamn som utgångspunkt bjuds läsaren på nervkittlande historier med oväntade turer och upplösningar. Viveca Sten visar än en gång att ingen går säker i skärgården.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Iskalla ögonblick : tio skärgårdsberättelser. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ewerlöf
    -, 13 september 2022

    Orkar inte med Ewerlöfs bitvis "poetiska" ton som glider upp och ner och "fade-ar" ut i nåt obestämt. Blir direkt outhärdligt olämplig när hon t.ex. beskriver ett mord/mordoffer. Läser e-boken istället.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Viveca Sten