Mysteriet med den bevingade hästen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (43.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Hästdetektiverna (del 2)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Ester Claesson
Utgivningsdatum
2017-05-04
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176516850

Mysteriet med den bevingade hästen Ljudbok

(3 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2017-05-04

Styckköp

39
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor


Bästa vännerna Noa och Alex lever varje hästälskares drömliv, omgivna av en härligt brokig samling hästar och ponnyer på gården Klippargården. De har en särskild förmåga att förstå sig på hästar som gör att de ofta får hjälpa olyckliga ryttare och problemhästar. Noa är uppvuxen på hästryggen och har tricktränat flera av gårdens hästar att göra de mest märkvärdiga saker. Alex är våghalsigt orädd och har ett närmast magiskt band till svåra och skygga hästar, kanske därför att det finns en hel del som är svårt och jobbigt hemma. Ofta bor Alex hos Noas familj och det är inte bara för att få vara nära hästarna, utan också för att komma bort från sina egna föräldrar. De två unga ryttarna är modiga och smarta och tillsammans har de en märklig förmåga att både snubbla på mysterier och att lösa dem. Det finns inga gränser för deras uppfinningsrikedom och snillrika sätt att ta hjälp av såväl hästar som hundar och mobiltelefoner för att samla ledtrådar och gillra fällor. Vi får följa deras deckaräventyr, deras händelserika vardag, deras tävlingar och upplevelser i hästvärlden.

I Mysteriet med den bevingade hästen blir det bråk i stallet. Vem är det som har tagit den dyra maskinen som stallets nya hyresgäst äger? Noa och Alex får verkligen kämpa för att lösa gåtan och avslöja vem som ligger bakom det mystiska försvinnandet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mysteriet med den bevingade hästen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Vådligt bra!
    -, 6 februari 2023

    Jag gillar den!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Catharina Hansson