En stad av ljus (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (787.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kvinnorna och staden (del 4)
Inläsare
Irene Lindh
Utgivningsdatum
2018-02-21
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176517413
En stad av ljus (ljudbok)

En stad av ljus Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-02-21

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I slutet av 1970-talet kommer Anne-Marie till Sverige och sin gamla hemstad för att sälja det hur hon ärvt efter sin döde far. Här konfronteras hon med minnet av det förflutna, framför allt fadern, Henning, en undantagsmänniska som bara dottern förstod. Hennes liv med Henning väcker halvt bortträngda händelser till som nu blir levande för henne. Runt henne rör sig också andra sidor av världen och andra människor som liksom Jenny och Ingrid också är välkända från de tidigare romanerna i sviten Kvinnorna och staden.

I början av 70-talet påbörjade Kerstin Ekman den stora romansviten om Kvinnorna och staden. Böckerna Häxringarna, Springkällan, Änglahuset och En stad av ljus, berättar om hur staden Katrineholm växer fram i industrialiseringens Sverige. I dessa fyra romaner finns Kerstin Ekmans berömda skildringar av kvinnors arbete, som hon skriver om med humor och stor sakkunskap och inlevelse.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En stad av ljus. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En oförglömlig läsupplevele!
    -, 18 oktober 2021

    Fantastiska Kerstin Ekman skriver med insikt, inlevelse och en gnutta humor. Ett historiskt dokument över vår samtid. Väldigt fin röst hos uppläsaren.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kerstin Ekman