Kidnapparen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (513.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2017-12-22
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Camilla Jacobsson
ISBN
9789176517505

Kidnapparen Ljudbok

(16 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2017-12-22

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Tonåriga Alice Bodine är trött på alla krav som hennes omhuldande familj ställer och på att ständigt jämföras med sin perfekta syster Maureen. På systerns bröllopsdag rymmer hon från familjens gård för att prova på ett liv i frihet. Två år senare återvänder hon ångerfull till sina hemtrakter. Men på vägen hem blir hon kidnappad och bortförd, och förlorar allt hopp om att någonsin återse sin familj igen.

Tjugofem år har gått. Maureen lever tillsammans med man och tre barn ett gott liv på familjens gård, men saknaden efter Alice och frågorna kring hennes försvinnande är ständigt närvarande. En dag hittas en medtagen och svårt misshandlad kvinna vid sidan av vägen. Kvinnan förs till sjukhus och visar sig vara den försvunna Alice. Nu börjar hennes långa väg till tillfrisknande, acceptans, läkande och förlåtelse. Samtidigt är hennes kidnappare på fri fot.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Kidnapparen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk!
    -, 18 januari 2024

    Nora har fångat så mycket i denna bok. Väldigt tragiskt berättelse men som är fantastiskt berättad!

  2. Spännande
    Ulrika, 23 mars 2019

    En bok som jag inte ville sluta läsa, intressant och spännande hela tiden. Tillhör helt klart en av hennes bästa böcker.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Nora Roberts