Aktiedrottning (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (95.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Alexandra Rapaport
Utgivningsdatum
2017-11-16
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176517543
Aktiedrottning (ljudbok)

Aktiedrottning Ljudbok

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2017-11-16

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Lustfylld liten bok om hur du får pengarna att växa!

Aktier - bara något för "ekonominissar"? Investera - gärna, men hur och i vad? Isabella Löwengrip och Pingis Hadenius har, genom boken Economista och podcasten med samma namn, länge kämpat för att kvinnor ska få ett bättre ekonomiskt självförtroende. Nu vill de ta ytterligare ett steg och sprida kunskapen om hur man investerar i aktier och andra tillgångar som får dina sparpengar att växa.

Målet är att lägga grunden för ett sundare samhälle där kvinnor kan och vågar skaffa sig en bättre ekonomi och, genom det, sikta lite högre i livet.

I nya boken #Aktiedrottning går de igenom grunderna för aktier och sparande, värdering, pension och andra investeringar. Lustfylld inspiration i kombination med handfasta råd, från grundläggande information om hur man kommer igång med en aktieportfölj, till när det är köpläge. Pedagogiskt och lättillgängligt tar de sig an ett till synes komplicerat ämne med utgångspunkten: Du kan själv! Dessutom bjuder författarna på sina egna erfarenheter och misstag på vägen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Aktiedrottning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra och lättsam bok
    -, 30 november 2020

    Fler borde lyssna på denna! Super bra och enkelt bok för nybörjare :)

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna