Samtal med vänner (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (286.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Linnea Wikblad
Utgivningsdatum
2017-12-04
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Klara Lindell
ISBN
9789176518236
Samtal med vänner (ljudbok)

Samtal med vänner Ljudbok

(20 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-12-04

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Frances är en skarp och distanserad student och praktikant hos en litterär agent i Dublin. Hennes bästa vän och före detta flickvän är den vackra och självupptagna Bobbi. Under en poesikväll träffar de fotografen Melissa och hennes skådespelande man Nick. Frances imponeras mot sin vilja av det äldre paret och det som börjar som en ironisk och oskyldig flirt med Nick leder snart till en djupare relation. Ett skådespel av skiftande lojaliteter och kärleksförbindelser byggs upp mellan de fyra och när relationerna med Nick, Frances olycklige far och Bobbi börjar skaka får Frances allt svårare att behålla sin kyliga distans.

Samtal med vänner är en roman om avundsjuka, klass, sex, politik, vänskap och kärlek i samtiden berättad med stor tonsäkerhet och värme.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Samtal med vänner. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Samtal med vänner
    -, 10 september 2021

    Intressant med olika slags relationer, med tycker att Frances var väl svår att förstå sig på. Hon var sällan tillfreds och uppförde sig emellanåt naivt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sally Rooney