Vittne till mord (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (487.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2018-02-27
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Tove Janson Borglund
ISBN
9789176518267

Vittne till mord Ljudbok

(24 röster)  |   Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-02-27

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Elizabeth är snart sjutton år och dotter till en mycket framgångsrik men också kontrollerande mor. En natt smiter hon iväg med en kompis till en nattklubb och låter en främmande mans förföriska ryska accent lura henne till ett lyxigt hus på Lake Shore Drive i Chicago. Det som sedan händer förändrar hennes liv för alltid.Femton år senare, bor en kvinna som kallar sig Abigail Lowery i utkanten av en liten stad i Arkansas. Hon är en frilansande programmerare som designar sofistikerade säkerhetssystem. För att skydda sig själv har hon en våldsam hund och ett urval avancerade skjutvapen. Hennes logiska sinne, hennes hemlighetsfulla natur, och hennes oromantiska synpunkter lämna polischefen Gleason fascinerad, men också frustrerad. Han misstänker att Abigail behöver skydd från något, och att hennes utarbetade försvar döljer en historia som måste avslöjas. Men han vet inte hur farligt det är att avslöja Abigails hemlighet...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Vittne till mord. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spänning, romantik, underbar röst som läser boken.
  Martina , 12 oktober 2022

  Otroligt spännande. Kommer lyssna på den snart igen. Svårt att sluta lyssna. En härlig blandning av spänning & romantik. En av Nora Roberts bästa böcker.

 2. Spännande
  -, 11 maj 2021

  Lika spännande stt lyssna för andra gången med några år emellan.

 3. Super!!
  -, 18 juli 2020

  Super som Alla Noras spänningsromaner! <3 <3

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Nora Roberts